изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:42 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ СРЕЩНА С ЮБИЛЯРА ДИМИТЪР ДУКОВ    
Новини Областният управител Детелина Николова покани в кабинета си един от доайените на журналистиката в Добрич Димитър Дуков и го поздрави по случай неговия 70-и рожден ден. В чисто човешки план тя изказа своята благодарност за дългогодишния високопрофесионален труд на един от най-талантливите вестникари, истински визионер в областта на журналистиката и неговото забележително присъствие в обществения живот на Добрич и региона.

Областният управител посочи ролята на активната гражданска позиция, която изразява в своите коментари Димитър Дуков по повод случващото се в Добрич и в страната ни през изминалите няколко десетилетия. „Въздействащи са посланията, които отправяте към хората от добруджанския край, силни послания, които будят размисъл...", заяви Детелина Николова и допълни, че винаги се е възхищавала на публицистичното слово, на неговия емоционален заряд и завидна анализаторска способност. Тя определи създателя на вестник „Нова добруджанска трибуна" като една от емблемите на добричката журналистика и му пожела творческо дълголетие и все така ярко присъствие в медийното пространство.
Честит юбилей на журналиста и на приятеля Митко Дуков!



 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ СРЕЩНА С ЮБИЛЯРА ДИМИТЪР ДУКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди