изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ще осъществите намеренията си, но имайте предвид, че основната тежест по реализацията им ще бъде за ваша сметка.
ТЕЛЕЦ - Случайна среща ще ви предложи нови възможности. Освободете се от напрежението, отпуснете се и бъдете естествени, за да можете пълноценно да се възползвате от случая.
БЛИЗНАЦИ - Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
РАК - Овладейте емоциите си, имате добра мотивация за действие, но може би ви е нужна допълнителна информация, за да избегнете възможните главоболия в бъдеще.
ЛЪВ - На делова среща ще обменяте мисли, идеи и информация, от които ще се възползвате.
ДЕВА - Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията.
ВЕЗНИ - Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Това ще ви направи щастливи, допълвайки се във всичко.
СКОРПИОН - С колегите и партньорите бъдете толерантни. Не се щадете на работното място. Момента е подходящ да си осигурите добра позиция и заявка за издигане.
СТРЕЛЕЦ - Този ден е благоприятен във всяко едно отношение. Печеливш ход от ваша страна ще ви изведе на предни позиции и ще ви донесе значителни приходи.
КОЗИРОГ - Очаква ви доста работа днес, затова постарайте се отрано да бъдете организирани и да не позволявате на случайни хора да ви занимават с неща, които не ви интересуват.
ВОДОЛЕЙ - Перспективите ви за делова активност са доста добри за това не се колебайте при оползотворяването им.
РИБИ - Захващате се с нещо, което смятате че ще ви донесе реални успехи. Въпреки съветите на околните сте доста своеволни и считате че е напълно във възможностите ви да се справите.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди