изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Издигнете се над дребнавото и ще спечелите. Ще освободите съзнанието си от натоварващи ви мисли и ще отприщите потока енергия, насочвайки го върху важните за вас неща.
ТЕЛЕЦ - Очаквате прекалено много от човек, който едва ли може да ви го даде. Бъдете по-големи реалисти по отношение на личните си контакти, най-вече за да не останете излъгани впоследствие.
БЛИЗНАЦИ - Емоционално неустойчиви ще бъдете днес. Въздържайте се от гневни изблици за да не попаднете в конфликтни ситуации. Възможни са и малки произшествия причинени от разсеяност.
РАК - Самочувствието ви ще се подобри, ако си починете и се опитате да забравите за всичко, което ви създава напрежение.
ЛЪВ - Добрите думи доставят наслада всекиму. Опитайте се да оставяте след себе си приятна следа от искрици благодарност навсякъде, откъдето минавате.
ДЕВА - Бъдете със семейството си, изненадайте ги с нещо ново. Ако сте поели обещания ги изпълнете, нарушаването им би довело до разочарования.
ВЕЗНИ - Благодарение на търсенията и усилията ви в конкретна посока, ще получите необходимата ви подкрепа. За някои тя се изразява във включването им в дългосрочен проект или друго назначение.
СКОРПИОН - Почивния ден ще ви подтикне към изява на кулинарните ви способности и те ще бъдат оценени. Но в желанието ви всичко да е под контрол и изрядно, рискувате да отегчите околните.
СТРЕЛЕЦ - Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно.
КОЗИРОГ - Разчитайки на разума и опита си днес, ще посрещнете всяко предизвикателство, без да изпадате в излишна суета.
ВОДОЛЕЙ - Заинтересовани сте по-скоро да приключите започнат проект и ще посветите времето си на него. За други ангажиментите са свързани най-вече с дома, а някои ще отдадат приоритет на хобито си.
РИБИ - Постигате чудесен синхрон с близките си. Така си осигурявате необходимия ви мир и спокойствие. Нямате желание да се занимавате с делови и финансови въпроси.

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди