изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:47 EEST
Ужас на пътя! Кола излетя в Места, изчезна човек    
НовиниКола падна в река Места в района на село Кремен, община Банско. Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ. Жена и дете са ранени. Те са закарани в болницата в Разлог, съобщава Струма.бг.Един човек се издирва. Той е бил в автомобилa, но след преобръщането най-вероятно е изпаднал от него. Причините за инцидента се изясняват.

Час и половина след полунощ е подаден сигнал, че жена и дете, тръгнали към 20 часа снощи с лек автомобил от Гоце Делчев за Благоевград, не са пристигнали и не си вдигат и мобилните телефони, предава подробности кореспондентът на БГНЕС в региона.

След като предположили, че лекият автомобил е катастрофирал, полицията започва издирване. Колата е открита излетяла от пътя по стръмен скат към река Места в района на разклона за с. Кремен.

43-годишната водачка на автомобила Любка Т. от Благоевград е с контузна рана на главата, а 14-годишният И.П. е с комоцио. И двамата са настанени в болницата в Разлог, няма опасност за живота им. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ужас на пътя! Кола излетя в Места, изчезна човек | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди