изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:42 EEST
На отборите от Варна и Добрич им остават точно 5 дни до края на регистрациите за Фен Купа 2016    
Спорт Варненският регион безспорно е един от най-футболните в България. Това се отнася не само за професионалните футболисти, но и за феновете, агитките и любителите на най-великия спорт, които не пропускат шанс да се съберат с приятели и да поритат или да седнат на по бира, докато гледат мач на любимия си отбор.

По традиция, всеки сезон десетки тимове от Варна и областта се включват в най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България – Каменица Фен Купа. Борбата между тях е изключително оспорвана, тъй като качествата им на терена не отстъпват на ентусиазма им извън него. От създаването на Фен Купа, през 2003-та година, не е имало финали, в които отбор от варненска област да не е сред най-силните претенденти за титлата национален шампион на България.
Със сигурност и тази година момчетата от Варна и областта ще защитят достойно футболната чест на своя регион. Всички пълнолетни любители на футбола са добре дошли в турнира на годината. Отборите от Варна и Добрич могат да се регистрират за участие до 17 април. Остават им точно 5 дни, за да се включат в битката за голямата награда през този сезон – приключение зад кулисите на Камп Ноу, в компанията на легендата Христо Стоичков. Емоциите са гарантирани, защото Каменица Фен Купа е повече от футбол!

Снимки и още актуална информация за Фен Купа 2016 можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.



 


Сходни връзки

На отборите от Варна и Добрич им остават точно 5 дни до края на регистрациите за Фен Купа 2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди