изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:45 EET
Британски хроникьор на короната разкри сензационно: Кейт спала с българин!    
По света Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е имала тайна страстна връзка с българин, който живеел от години в Лондон. Това разкритие прави в книгата си "Скандалите на кралския наследник" британският хроникьор Арчибалд Сандърс, пише „България днес”.

Според книгата, която се води неофициална биография на принц Джордж, майка му Катрин имала изпепеляваща любовна връзка с нашенец, който имал сенчест бизнес. Катрин отдавна е скъсала отношенията си с българина, чието име така и не се споменава, въпреки че се твърди, че инициалите на нашенеца са А. М.

Връзката вероятно е била по времето, когато Кейт и принц Уилям бяха разделени. Тогава бъдещата херцогиня, разстроена от края на отношенията си с Уилям, се хвърлила в обятията на българина.

Сандърс подплатява думите си с твърдения, че докато е пишел книгата, е говорил с близки на семейството, съученици на Кейт и дори слуги и помощници в двореца. На фона на скандалните разкрития мащехата на принц Уилям Камила обяви, че иска ДНК тест на внука си Джордж.

Херцогинята на Корнуол заяви, че се съмнявала, че Кейт Мидълтън е родила дете от Уилям, тъй като принцът не приличал на баща си и дядо си Чарлз. Твърдението е на списание "Глоуб", което цитира херцогинята.

Дали детето има нещо общо с българската любов на херцогинята, не става ясно. "Камила е направила такова скандално твърдение, за да очерни Катрин Мидълтън и така да снижи популярността на херцогинята на Кеймбридж", обявиха тогава от Бъкингамския дворец.

Сандърс никъде не твърди, че принц Джордж е дете на извънбрачна връзка на Кейт. Въпреки това Камила продължава да настоява за тест, тъй като херцогинята била потресена от поведението на снаха си и слуховете й за връзки извън постелята на Уилям.
Книгата излиза в края на 2015 г. и още в първата седмица на рафтовете удря 2,1 милиона продадени копия, а британците се редят на километрични опашки, за да прочетат пикантните тайни на кралското семейство.

Сандърс, който вече е издал неофициални биографии на покойната принцеса Даяна и кралица Елизабет, се фокусира и върху обожавания от британците невръстен наследник. Вместо като сладко дете малкият принц Джордж е описан като грубо, невъзпитано и нахално хлапе. Джордж се отнасял грубо с ирландци, държал се буквално като расист, а няколко пъти родителите му го хващали да малтретира животни.

Принцът измъчвал най-често котки, пише още британската журналистка Барбара Джонсън, прочела книгата на Сандърс. Дори се говорело, че малчуганът въпреки невръстната си възраст се опитал да опипа 4-годишно момиченце - баронеса по ранг на Острова.
"Наследил е противоречивия характер на чичо си", твърди за невръстния принц журналистът Чарлз Фицджералд.
Катрин често е снимана от британски таблоиди в неособено кралски пози - с рокли като колан, развети поли и с долно бельо на показ по първите страници на вестниците. Това и други пикантерии също не са подминати от Сандърс. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Британски хроникьор на короната разкри сензационно: Кейт спала с българин! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди