изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:29 EEST
Динко изригна за ареста на доброволеца: На границата е страшно, отидете да видите!    
ОбществоСмятам, че моят приятел (б. р. – Йозеф – доброволецът, когото вчера арестуваха) е изцяло в правото си да защити себе си и родината. Така Динко коментира ареста на един от доброволците от отрядите на границата.„Поведението на моя приятел е в рамките на нормалното, защото първите, които извършват престъпление са нелегалните мигранти.

За мен нещата седят така - който прави пръв престъпление, той трябва да е виновен. Не мога да се съглася с ареста му, заради някакви хора, които нахлуват незаконно на наша територия”, каза още Динко пред "Фронт".

По повод постоянните нападки срещу него и момчетата от отряда на границата, Динко е категоричен: „На който не му изнася, да се изнася'' и допълва, че хората, които ги нападат нямат представа какво се случва на границата.

''Там е страшно. Ако на някой от тези, които говорят така, им се случи това, което се случва на мен или на моите приятели, ще напълни гащите. Който не вярва, е свободен да я посети и да види”, казва още доброволецът от границата.

„Аз не правя нищо незаконно. Ако видя хора сега на границата, даже няма да използвам сила, ще карам с АТВ-то след тях, докато дойде полиция. В случая моите приятели са се защитили, защото са се опитали да ги бият. Ако някой толкова се притеснява за тези хора, че били насилвани, да направят така, че да ги хващат по-рано, да ги хващат преди нас”, каза Динко на въпроса дали въпреки арестите ще продължи с лова на мигранти. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Динко изригна за ареста на доброволеца: На границата е страшно, отидете да видите! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди