изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:44 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.04.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.04.2016


На 12 април, около 16:35 часа е получено съобщение затова, че в района на ХГ „Св. Кирил и Методий” в град Добрич мъж произвежда изстрели с пистолет. Незабавно към мястото са насочени полицейски екипи, които установяват П.П. (66г.) от град Добрич. При извършената полицейска проверка в мъжа е открит газов пистолет, от който са произведени три изстрела. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 април, около 21:00 часа при обход в района на Гара Север в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено полиетиленово пликче с бяло вещество на бучки. При извършения полеви тест, същото реагира на наркотичното вещество амфетамин, с тегло около 1,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.М. (46 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 април, около 16:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Стожер, обл. Добрич. На място е установено, че товарен автомобил „Пежо” с варненска регистрация, управляван от П.Р. (41 г.) от град Добрич при навлизане в населеното място напуска лентата си за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал возещия се автомобила Т.Р. (67 г.) от град Добрич, който е настанен в МБАЛ Добрич с натъртвания в областта на гръдния кош, без опасност за живота. Извършената проверка за алкохол с техническо средство на водача на превозното средство констатира наличието 0,57 промила. Взета е кръвна проба за изследване по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 21 март е получено съобщение за извършена кражба на 70 броя автомобилни гуми от складово помещение находящо се в град Балчик. След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служителите на РУ МВР Балчик са установени извършителите на  деянието Ц.П. (20 г.), В.Д. (16 г.), Б.А. (19 г.) и тримата от град Балчик и В.М. (22 г.) от с. Калипетрово, обл. Силистра. От последвалите процесуално следствени действия във частен имот находящ се на територията на с. Топола, обл. Добрич, обитавана от В.М. са открити и иззети част от вещите обект на посегателството -46 броя автомобилни гуми. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

На 12 април, около 21:15 часа в района на с. Пчеларово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,52 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.С. (53 г.) от с. Пчеларово. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

13.04.2016 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 13.04.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди