изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:09 EEST
ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА „ДКЦ- І ДОБРИЧ”    
ЗдравеОбщина Добрич обяви конкурс за управител на „ДКЦ- І Добрич” ООД. Изисквания към кандидатите са да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина, съответно дентална медицина и квалификация по здравен мениджмънт или лица с образователно-квалификационна степен "магистър" по икономика и управление с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването.

Кандидатите трябва да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар, съответно лекар по дентална медицина, или икономист, да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани, както и да притежават управленски опит минимум 3 години.
Желаещите да заемат поста трябва да представят и Програма за развитието и дейността на Лечебното заведение за тригодишен период.
Заявленията за участие в конкурса заедно с необходимите документи и програмата за развитието и дейността на лечебното заведение се подават в срок до 17 часа на 28 април в деловодството на Общината. НДТ


 


Сходни връзки

ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА „ДКЦ- І ДОБРИЧ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди