изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:06 EET
IAAF ОТМЕНИ ВРЕМЕННОТО СПИРАНЕ НА ПРАВАТА НА ГАБРИЕЛА ПЕТРОВА    
СпортГабриела Петрова може да се състезава. Това стана ясно от официално съобщение на клуба й Локомотив Пловдив.

"С официално писмо на ИААФ от 18.04.2016 се отменя забраната за участие в състезания на състезателката на СКЛА Локомотив Пловдив Габриела Петрова. Правата на Петрова бяха временно спрени в началото на този месец заради съмнения, че е употребявала препарат съдържащ в себе си забранена съставка, казват от клуба. След съобщение на Световната анти - допинговата агенция за изследвания свързани с веществото мелдоний, ИААФ реагира с отмяна на временното спиране на правата на атлетката, но разследването все още продължава. СКЛА Локомотив Пловдив и екипът на Габриела Петрова държат да се отблежи, че въпреки отмяната на забраната, все още не разполагаме с официалните резултати на състезателката. Въпреки всичко сме щастливи да обявим, че все по-уверено вървим към окончателното разрешаване на случая и към доказването на всички твърдения на Петрова и нейния екип", се казва в официалното съобщение на клуба.

"P.S. Информацията за временното спиране на правата на атлеката не бяха публично обявени по-рано, поради клаузи за конфиденциалност. СКЛА Локомотив Пловдив своевременно ще съобщава за развитие по случая , когато това е възможно и съобразно кодекса на съответните институции", уточняват от Локомотив Пловдив.

 


Сходни връзки

IAAF ОТМЕНИ ВРЕМЕННОТО СПИРАНЕ НА ПРАВАТА НА ГАБРИЕЛА ПЕТРОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди