изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:30 EEST
Нова версия! Киро Принца разстрелял с шест куршума Кольо Дългия, не харесал печеното му агне    
Новини Убийството на главния готвач на ресторант „Принц Киро“ в Стария Несебър не е било погрешка след пиянски запой или неразбирателство при игра на карти. Според източници кървавата драма по чудо не е взела още жертви, защото собственикът на ресторанта Киро Принца буквално бил в афект от подчинения си служител, пише Флагман.бг.Първо - още щом пристигнал преди обед в неделя с черен "Фолксваген Пасат" от столицата, Киро Принца се отправил в компанията на още няколко местни големци към Даляна.

Това е кръчма на носа на Равда, където компанията разпивала до смрачаване. На главния готвач на ресторанта в хотелския комплекс "Принц Кирил" босът от София възложил в това време да опече агне за него и аверите му. Групата от Равденския Далян вечеряла с чевермето вътре в ресторанта и продължила с алкохола. Както обикновено, Киро Принца започнал да ругае готвача си, че не можел свястно да сготви една манджа.

"Миналото лято Кольо беше пребит, само защото на Принца не му хареса начина, по който бе сготвил една риба. Той често го биеше, униженията бяха ежедневни", свидетелства човек от персонала.

В неделя късно вечерта Киро Принца започнал да крещи на готвача си, че агнето не му харесва. Двамата се скарали и тогава Киро взел бойния си пистолет от колата. Върнал се и хладнокръвно изпразнил шест куршума в тялото на дългогодишния си приятел и служител.
По непотвърдена информация, Принца е бил освен пиян, и дрогиран. Взети са проби за употреба на наркотик.

Не е ясно дали бившият несебърски футболен бос Пламен Копчев е бил на местопрестъплението до идването на полицейските части, както и кой е съобщил на тел. 112 за трупа върху масата отвън.

Източници твърдят, че Киро изнесъл трупа навън, неясно с какъв мотив. Така посрещнал ченгетата.  От ОД на МВР-Бургас отказват всякаква информация.

„Около 21:30 ч. в района на площад „Месемврия“, близо до ресторанта, се разнесе страшна пукотевица, мислехме, че са фойерверки и че се празнува някакъв повод наблизо, оказа се обаче, че в това време пукотевциата е идвала именно от ресторанта. Възможно е да са били предупредителни изстрели във въздуха, преди Принца да стреля в жертвата си“, казват хора, живеещи наблизо.

Съпругата на Кольо Колев, известен с прякора Дългия – Стоянка е изпаднала в тежка нервна криза, след като са й съобщили за кончината на съпругата й. Жената дълго време лекувала депресия и новината й подействала като шок. Роднините не могат да я успокоят. Семейство Колеви също е заможно – има къща в Кошарица, но живее в луксозен апартамент на третия етаж в жилищна кооперация в Новия град в Несебър. Колеви имат двама сина и внуче.

За софиянеца Киро Принца се знае, че имал контакти на високи нива както в столицата, така и в Несебър. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нова версия! Киро Принца разстрелял с шест куршума Кольо Дългия, не харесал печеното му агне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди