изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:21 EEST
Какво издава подписът ви    
НовиниОтдавна е доказано, че практически не съществуват два напълно еднакви почерка. Доскоро всичко се пишеше на ръка. Днес машините и апаратите почти изцяло заменят тази важна, отличителна за човека дейност, но може би подписа остава непроменен.

Това как се подписвате говори за това какъв сте. Подписът е вашето второ лице (както логото е лицето на всяка фирма), по което може да се съди дали сте властен човек или кротка душа, дали сте решителен или колеблив... Какво още може да каже подписът за вас?

Значението на подписа според избора му

Спомняте ли си кога за пръв път се подписахте и как избрахте подписа си? Навярно оттогава подписът ви доста се е променил. Обикновено окончателният подпис бива оформен с издаването на първия документ за самоличност. И това е, така да се каже, официалният ви подпис. Някои хора имат неформални подписи, които използват за неофициални случаи, като подписване на пощенска картичка, например, или други по-маловажни неща.

 

Какво говори подписа за вас?

Самият подпис като структура обикновено се състои от инициалите ви – първата буква на собственото име (олицетворява отговорен и мислещ човек) или фамилното ви име (израз на скромност и учтивост), двете букви заедно (в зависимост коя е по-ясно изписана, в сила влизат горните две тълкувания) или нито един от всички варианти.



Той може да бъде във формата на паяжина, което говори за изразено желание за прикритост, ловкост.

При наличие на допълнителни завъртулки, собственикът на подписа притежава съзнание за собствено достойнство, горделив е. Възможно е и да лисват всякакви завъртулки, което издава черти на характера като наблюдателност, самостоятелност, смелост.

 

Какво означава подписът ви спрямо размера му?

Големината на подписа е пропорционална на големината на самочувствието ви. Твърде дребният подпис е знак, че сте срамежливи, скромни, не вярвате в себе си и предпочитате да не сте център на внимание. Твърде големият подпис, завземащ цялото ви внимание, обикновено принадлежи на големите клечки в обществото или тези, които се правят на това, което всъщност не са, хора с огромно самочувствие и понякога твърде арогантни, които се опитват да ви впечатлят. Средните по големина подписи, привличащи вниманието, но не дразнещи, говорят за един уверен в себе си човек, който знае къде е мястото му под небето. http://pik.bg

 


Сходни връзки

Какво издава подписът ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди