изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:46 EET
СКАНДАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! Вижте кои родни звезди са посещавали ВИП стаята в "Плаза"    
НовиниДесетки родни звезди се оказаха редовни клиенти на тайната стаичка в „Плаза“, по-известна през последните дни като „ВИП шмъркалника“ на елита.


Ако стените на помещението можеха да говорят, щяха да извадят всички кирливи ризи на родния хайлайф.  От най-фрапиращите и запомнящите посещения излизат имената на Преслава, Анелия, Азис, Илиян, Борис Дали, двете Златки, брадърите Пламен Богданов, Пацо и Джино, съпругът на Жени Калканджиева – Тачо,  и десетки други. 

За част от тях стаята е била ползвана по предназначение, други са търсели интимно усамотяване, пише столичен ежедневник. Скандалът с дискотеката на Константин се готви да набере още по-голяма сила след разкритията за всички ВИП клиенти. След като се разбуниха духовете около мистичния нощен живот на родните знаменитости, повечето от тях потънаха вдън земя, а други се хвърлиха на мига да защитават приятеля си – собственика Константин. 

Първа по темата се изказа Черната Златка, според която дрога се продава навсякъде и цялата изтекла информация е своеобразна атака към собственика и неин личен приятел Коцето.Известно е, че моделката от няколко години се стреми да изчисти скандалния си имидж на „лека жена“, който си създаде след спечелването на конкурса „Плеймейт“. 

Доскоро и двете Златки вършееха из столичните клубове, като мълвата твърди, че многократно са осъмвали в тайното помещение. Само една обаче остана лоялна към приятеля си Коцето и посмя да нададе глас в негова защита.

Брадърът Пламен Богданов пък сам си призна, че е ставал свидетел на случващото се във ВИП тоалетната на „Плаза“ (по вътрешна информация и пряк участник), тъй като в опита си да оневини Коцето нападна журналистите, които според него шмъркали там наравно с всички останали и после тичали да описват случващото се. 

Клюката разнася много сериозно и Преслава. Тя често ползвала мястото и за срещи с различни господа, като в един от случаите дори била в компанията на друга известна певица. След излизането си от „Биг Брадър“ 

Тачо на Жени Калканджиева беше най-редовният клиент на култовия клуб. Точно колко танцьорки са се радвали на компанията му именно във ВИП шмъркалника, не може да се преброи, но запознати твърдят, че разривът в отношенията със съпругата му настъпил именно защото общи познати й разказали какви ги върши. http://pik.bg

 


Сходни връзки

СКАНДАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! Вижте кои родни звезди са посещавали ВИП стаята в "Плаза" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди