изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:23 EEST
ТУРНИР ПО ТЕНИС ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ КАЛЕНДАР ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ    
Спорт От 23 до 30 април на кортовете в градския парк “Св. Георги” -  гр. Добрич ще се проведе международен турнир за деца до 12 г. от календара на Тенис Европа -  Изида Къп 2016. В турнира са заявили участие момчета и момичета от 7 държави. Техническата конференция и жребият за квалификациите ще се проведат в петък (22.04) от 18.00 часа, а самите квалификационни мачове ще се изиграят в събота и неделя.

В неделя, в 18.00 часа ще бъде и жребият за основните схеми, поединично и двойки, мачовете, от които ще започнат в понеделник. Финалите на двойки са предвидени за 29.04 (петък), а поединично са в събота (30.04). Междувременно ще се проведат утешителни турнири при момчетата и момичетата за загубилите в първи кръг на основните схеми. За всички призьори организаторите от Тенис клуб “Изида” са подготвили специални кристални плакети и медали. Добрич ще има двама представители в престижния турнир – Михаела Йорданова, която е №19 в националната ранглиста при 12-годишните и Виктор Дойчев, заемащ 54-о място във временната класация.
 


Сходни връзки

ТУРНИР ПО ТЕНИС ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ КАЛЕНДАР ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди