изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:46 EET
Нови местни избори през юли в Балчик    
Новини Върховният административен съд е обявил изборът за общински съветници в Балчик за недействителен. Така той, според неофициална информация, е потвърдил решението на Добричкия административен съд за касиране на вота.


Решението бе взето по повод жалба на политическа партия "Движение за права и свободи", според която те получават само два мандата, вместо полагащите им се три.
До този резултат се стига заради грешки в отчитането на действителните бюлетини в официалния протокол на секцията в село Безводица. След образувана проверка се установяват действителни разминавания в броя на гласувалите, както и фалшифициране подписите на четири от членовете на комисията.
Решението на ВАС все още не е обявено на сайта и не е получено в Общинската избирателна комисия. Предстои президентът Росен Плевнелиев да издаде указ за насрочване на нови избори за Общински съвет в община Балчик, който вероятно ще бъде през месец юли. НДТ
 


Сходни връзки

Нови местни избори през юли в Балчик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди