изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:45 EEST
ПРИ ЧЕЛЕН УДАР В СРЯДА ЗАГИНАХА 27-ГОДИШЕН ОТ ОБЗОР И 57-ГОДИШЕН ОТ ДОБРИЧ    
Новини
Млад мъж на 27 години от Обзор и 57-годишен добричлия са загинали при челен удар на два леки автомобила край Добрич. Тежката катастрофа е станала на околовръстния път при разклона за село Богдан. Сигналът е получен в 12,16 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Аудито с бургаска регистрация, управлявано от 27-годишния, навлязло в платното за насрещно движение и се блъснало челно във Фолксваген Голф, управляван от 57-годишния. Младият мъж е загинал на място. Шофьорът от Добрич е бил откаран с множество травми в болницата където по-късно е починал.

При инцидента трети автомобил - "Мерцедес" с добричка регистрация, се е ударил в катастрофиралите коли. Шофьорът е изпратен за медицински преглед, няма опасност за живота му, казаха от полицията.
От Окръжна прокуратура съобщиха, че за ранения, който е настанен в МБАЛ-Добрич за лечение, няма опасност за живота му.
 
След уведомяване на окръжния прокурор от дежурния служител на ОД на МВР – Добрич, местопроизшествието беше посетено от дежурния прокурор на Окръжна прокуратура – Добрич. Под негово ръководство незабавно започнаха необходимите действия по разследването.
В тази връзка в Първо РУ на МВР – Добрич, има образувано досъдебно производство като причините за произшествието се изясняват. НДТ



 


Сходни връзки

ПРИ ЧЕЛЕН УДАР В СРЯДА ЗАГИНАХА 27-ГОДИШЕН ОТ ОБЗОР И 57-ГОДИШЕН ОТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди