изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:23 EET
ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Настроението ви е просто чудесно и хората около вас непрекъснато ще отбелязват този факт.
ТЕЛЕЦ - Противоречив и интересен ден. Настроението ви може да варира от ентусиазъм до меланхолия. Овладейте се. Ще намерите стимулиращи занимания, които ще ви предпазят от душевни сривове.
БЛИЗНАЦИ - Осъществените днес срещи и делови контакти ще благоприятстват развитието на бизнес-отношенията, възползвайте се и ще постигнете добри перспективи за своите пари.
РАК - Деятелите от деловия живот сред вас могат да бъдат спокойни. Делата ви се развиват много добре и ако печалбата е по-голяма от очакваната сърдете се само на себе си.
ЛЪВ - Ще се отнесете с разбиране към проблемите, които стоят на дневен ред и без да залитате по обещания за бързи печалби, ще работите за решаването им.
ДЕВА - И днес ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Ще се въздържите от изкушения, като не им позволите да ви отклонят от намеренията ви.
ВЕЗНИ - Енергията ще ви стигне и за ангажименти от по-друг характер, наред със служебните и семейните.
СКОРПИОН - Ще засилите вниманието си към въпрос или задача, от която може да извлечете ползи за себе си. Имате нюх за всичко, което би ви донесло изгода и бързи печалби.
СТРЕЛЕЦ - Изпълнявате безукорно професионалните си задълженията, но мислите ви са в съвсем друга посока. За някои от вас това е нова страст, а за други сърдечни преживявания.
КОЗИРОГ - Професионалните ви ангажименти днес ви носят очакваните резултати и това укрепва доброто ви настроение.
ВОДОЛЕЙ - В очакване сте на нещо хубаво и това ви прави по-чувствителни, но в същото време ви дава допълнителен импулс за изява.
РИБИ - Притеснението ви по текущ проект ще отстъпят място на по-ведри мисли. Причина за това е и усещането ви за справяне, което се засилва с всеки изминат ден.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди