изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:02 EEST
Разтърсваща изповед! Мая Манолова разказа как е пропаднала сватбата й в Париж    
Общество Омбудсманът и бивш депутат от БСП Мая Манолова проговори откровено за заболяването си, което я извади за няколко месеца минала година от политическия живот. Тя изрази съжаление, че не е взела превантивни мерки и не се е изследвала навреме за рак на гърдата.

„Не знам защо, но когато в Кюстендил организирах безплатни прегледи за рак на гърдата на 1000 жени, аз не се прегледах. Отнема само 10 минути. Така е било писано”, каза Манолова пред Нова телевизия. „Приемам го като съдба”, добави тя.

По думите й, диагнозата я накарала да промени коренно живота си. Тогава тя взела решение да излезе от активната политика.

Манолова сподели още, че получила голяма подкрепа от дъщеря си Ралица и мъжа до нея – депутата от БСП Ангел Найденов. „Ако не бяха те двамата, не знам как щях да мина през това и щях да се преборя. Дъщеря ми заряза всичко. Ангел също. Двамата бяха направили някаква уговорка да не ми показват нищо”, каза тя.

„Не успяхме да се оженим, отпадна ни сватбата в Париж”, каза още Манолова. Ангел Найденов я окуражавал с думите: „Аз съм сигурен, че на теб нищо лошо не може да ти се случи”.

Бившата депутатка сподели, че в трудния момент много й помогнала вярата. „Това беше знак от Господ, че трябва да се променя. Обещах в черквата, че ако се оправя, ще работя за доброто на хората”, разкри Манолова. Тя добави, че с Ангел Найденов имат намерение да сключат брак, но не бързат. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Разтърсваща изповед! Мая Манолова разказа как е пропаднала сватбата й в Париж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди