изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:05 EEST
22-годишен опасен рецидивист със седем присъди бе осъден на 8,6 год. затвор за опит да изнасили възрастна жена    
НовиниПо обвинителен акт на Районната прокуратура в Генерал Тошево състав на Районния съд в града осъди на 8 години и половина лишаване от свобода при първоначално строг режим 22-годишния Емил Р.


Той бе подсъдим за опит да се съвкупи с възрастна жена, като я принудил към това със сила и заплашване. Престъплението по чл.152, ал.3, т.5, във връзка с ал.1, т.2, във връзка с чл. 29, във връзка с член 18, ал. 1 от Наказателния кодекс е извършено от Емил Р. в условията на опасен рецидив. Подсъдимият, който не се призна за виновен, е осъждан седем пъти за различни престъпления, въпреки младата си възраст.
На 4 септември 2015 год. Емил Р. пил алкохол цял ден заедно в компанията на други мъже. Около 15 часа с приятелите си по чашка се преместили в дома на майка му в село Бежаново. Около 19 часа 22-годишният мъж излязъл от дома си и отишъл в къщата на 84-годишната жена М.С., за която знаел, че живеела сама. През незаключената входна врата Емил Р. влязъл в дома й и обяснил, че е лекар, който ще я преглежда. След това я натиснал на леглото и започнал да се гаври с нея. 84-годишната жена плачела и го молела да я остави. Подсъдимият чул шум, набързо се облякъл и тръгнал да излиза, когато на вратата срещнал брата на жертвата. Обяснил му, че е дошъл да си купи ракия. Свидетелят го изпратил и се върнал при сестра си, която му разказала за случилото се. На следващия ден пострадалата М. С. разказала и на племенника си за сексуалните издевателства на Емил Р. и той подал сигнал в полицията. От момента на задържането той е с наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ и е приведен във варненския затвор.
Според заключението по извършената комплексна съдебнопсихиатрична и психологична експертиза пострадалата страда от старческо заболяване, но е с ясно съзнание за извършеното върху нея и се чувства не само физически наранена, но и омърсена, осквернена, злепоставена. Назначената съдебномедицинска експертиза на подсъдимия установила, че той е с подкожно имплантирана материя в половия си орган, което може да причини наранявания под формата на охлузвания, насинявания и разкъсвания на партньорките му или при груби действия, каквито са открити по пострадалата възрастна жена.
Присъдата на Районния съд в Генерал Тошево подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

22-годишен опасен рецидивист със седем присъди бе осъден на 8,6 год. затвор за опит да изнасили възрастна жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди