изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:37 EEST
И президентът вече не признава Радан Кънев за лидер от РБ - на КСНС не го допуснали    
ПолитикаОказва се, че Радан Кънев вече има проблеми не само в РБ, ами и с администрацията на президента. Запознати с присъствалите на срещата при президента на КСНС по киберсигурността миналата седмица, съобщиха пред Блиц, че Радан Кънев не е бил допуснат до срещата.

Обяснението е било, че форматът е само за легитимни лидери и той трябва да напусне. Самият Кънев е опитал да скрие позорното му прогонване от президенството и дори поискал конфиденциалност от администрацията.

Неговата позиция в РБ отдавна се клати и изобщо да не си мисли, че ще има нашите гласове за издигане за президент - сън не спи, напълно е обсебен, само за президентството говори, говорят депутати от блока.

Радан ходи из България и плюе РБ, казва, че е изчерпан проект и че правел нова партия, подло се опитва да ползва структурите на ДСБ дори, а собствените му хора вече не си вдигат телефоните като им звъни, обясняват наши източници от ДСБ, които иронизират амбициите на наследника на Костов. От ДСБ му останаха само Гроздан (Карджов) и кабинета на Витошка, канят му се съпартииците. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

И президентът вече не признава Радан Кънев за лидер от РБ - на КСНС не го допуснали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди