изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-05-29 @ 08:08 EEST
ОТНОВО НАБИРАТ СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ ЗА ИЗРАЕЛ    
НовиниТърсят се професионални строителни работници по условията на подписаната Спогодба между Правителството на Република България и правителството на Държавата Израел за набиране и осигуряване на временна заетост на граждани на двете страни. Документи на кандидати се набират постоянно в дирекции „Бюро по труда” в цялата страна. 

Израел търси наши работници за кофражисти (индустриален строителен кофраж, дървен кофраж), арматуристи, работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени, мазачи.
Израелската страна е посочила, че кофражисти и арматуристи ще бъдат търсени и наемани с приоритет.
Избраните български работници ще подпишат едногодишен трудов договор с възможност да бъде продължен  до максималния срок от 3.5 години, считано от датата на първото им влизане в Израел. В договора ще бъдат отразени всички трудови условия.
Изисквания към кандидатите са да са български граждани, да са на възраст между 25 и 50 години, да не са работили в Израел, да нямат родители или деца, които да работят в Израел, да не са осъждани, да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, при израелските климатични условия, включително и за работа на височини.
Кандидатите подават в ДБТ по местоживеене следните документи: заявление за кандидатстване; копие на страницата с личните данни от задграничния паспорт. Ако кандидатът няма задграничен паспорт, може на този първи етап на кандидатстване да приложи лична карта; копие на свидетелство за съдимост, издадено за работа в чужбина.
Кандидатите преминават практически изпит за професионални умения по една от посочените  специалности и само тези, които положат успешно изпита, продължават да участват в подбора. Компютърна програма за подбор на случаен принцип ще избере 75% от подалите документи. Този избор се извършва в Израел от Службата за населението и имиграцията към Министерството на вътрешните работи в Държавата Израел.
Процесът на подбор е безплатен и желаещите не дължат никакви такси на никакъв етап от кандидатстването. Българските работници трябва да покрият разходите си за полетите до и от Израел. Те трябва да имат предвид също и разходите за медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, транспорт в България при оформяне на документите и превода, нотариалната заверка и легализацията на изискуемите документи. НДТ
 


Сходни връзки

ОТНОВО НАБИРАТ СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ ЗА ИЗРАЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди