изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:23 EEST
ХУАН МАТА: НИЕ, ФУТБОЛИСТИТЕ, ПЕЧЕЛИМ НЕПРИЛИЧНО МНОГО ПАРИ    
СпортПолузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се съгласи с мнението, че професионалните футболисти печелят неприлично много пари и живеят като в сапунен мехур. Испанецът бе привлечен в Юнайтед от Челси през 2014 година за рекордните тогава за клуба 37 милиона паунда и според информации получава седмична заплата 150 000 паунда.

"Футболът е много добре заплатен на това ниво. Ние живеем в нещо като сапунен мехур. В сравнение с останалат част от обществото, ние печелим абсурдни суми. Това е необяснимо", каза Мата в интервю за испанската телевизионна програма "Салвадос". "По отношение на света на футбола печеля нормална заплата. Но в сравнение с 99,9 процента от хората в Испания и останалата част на света възнаграждението ми е зашеметяващо", каза още Мата.

Испанският национал споделя мнението, че съвременният футбол е станал твърде комерсиален и критикува отношението на някои млади играчи, които са прекалено арогантни. "От бизнес гледна точка се оказва, че собствениците на клубове са по-важни от феновете. Всеки играч, направил трансфер в голям клуб, си мисли, че е Диего Марадона. Не ми харесва тази страна на футбола. Аз обичам тази игра. Обичам да тренирам и да играя за победа", каза още Хуан Мата.

 


Сходни връзки

ХУАН МАТА: НИЕ, ФУТБОЛИСТИТЕ, ПЕЧЕЛИМ НЕПРИЛИЧНО МНОГО ПАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди