изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:53 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 27.04.2016    
НовиниДобрич. „Художници показаха сътворените на пленер в „Двореца“ творби“, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна“. С отворено ателие е завършило 15-то издание на пленера „Художници, Балчик, Любов – Споделена красота“. Ателието е било организирано в работните лоджии на вила „Сюита“ в Държавния културен институт – Културен център „Двореца“. Отвореното ателие е било посетено от туристи, гости на Архитектурно - парковия комплекс, галеристи и лично от кмета на Белия град Николай Ангелов.

„Деца и дарител се представят в изложба „Великденско настроение“, съобщава изданието. Изложбата е подредена в ЦДГ „Звездица“. С творби участват деца, родители и дарителят д-р Галя Бодичева. Изложбата е посветена на 40-годишнината от създаването на детската градина. Д-р Бодичева е пожелала на децата да бъдат винаги така шарени, усмихнати, добрички и прекрасни. Млади червенокръстци са провели набирателна кампания, съобщава всекидневникът. Тя се е състояла на Цветница, както е установена традиция. Паричните средства са набирани в касички с емблемата на Червения кръст, разположени пред три православни храма в Добрич. В кампанията са се включили младежи от БЧК в добруджанския град и студенти във Виена. Средствата ще бъдат предоставени на хора в тежко социално положение.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 27.04.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди