изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:42 EEST
ДОБРУДЖА 07 ЗАПОЧНА СЪС ЗАГУБА ЗАЩИТАТА НА КУПАТА    
СпортДобруджа 07 загуби с 3-0 от Нефтохимик 2010 първата си среща от група А от финалния етап в турнира за Купата на България по волейбол при мъжете в Бургас. В отделните части домакините надделяха с 25:20, 25:22, 31:29, а след този успех бургазлии могат да бъдат спокойни за участието си във финалната четворка в края на седмицата. С победата тимът на Петър Дочев взе реванш от своя съперник.

Преди около един месец двата отбора играха един срещу друг в едната полуфинална серия в първенството. Съставът на Добруджа, който по-късно стана шампион, тогава отстрани Нефтохимик с 3:1 победи, припомня bgvolleyball.com. В зала „Младост” в Бургас домакините бяха водени от тримата национали Николай Николов, Николай Учиков и Теодор Салпаров, които бяха привлечени да участват в турнира. Волейболистите на Нефтохимик поведоха с 2:0 след 25:20 и 25:22. Третият гейм бе най-оспорван. И двата отбора имаха няколко възможности да спечелят частта. Бургазлии не позволиха на шампионите да намалят и след 31:29 спечелиха срещата. Късно вчера се изигра и вторият мач в група „А” Миньор – Добруджа 07.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ЗАПОЧНА СЪС ЗАГУБА ЗАЩИТАТА НА КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди