изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:14 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА 4-ЗВЕЗДЕН ПРОДУКТ; РАБОТНИЦИТЕ ГИНАТ НАЙ-ЧЕСТО ЗАРАДИ ПРЕКАЛЕНАТА СИ САМОУВЕРЕНОСТ    
Новини"Албена" АД е вложила близо 50 млн. лева в реконструкции, реновиране и прекатегоризация, като предлага на своите вече общо 10 четиризвезди хотели с нови басейни и ново обзавеждане в стаите - климатици, сешоари, минибарове, информира вчера на пресконференция мениджърският екип на дружеството.

По системата "ол-инклузив" това лято ще работят общо 16 хотела. В момента работят 7 хотила, а до дни ще отворят още две. До края на май гости ще посрещат 17 от хотелите в курорта. Около 5 на сто ръст на нощувките очаква ръководството през лятото.

*********************
Най-често трудовите злополуки в България стават с работници на възраст между 35 и 54 години. В 2 443 от общо регистрираните през м.г. е нас 4 167 злополуки на работното място пострадалите са именно в тази възраст. "Тревожно е, това са категория хора, които разчитат на опита си, но са прекалено самоуверени и по тази причина грубо нарушават изискванията за безопасност". Това каза директорът на Областната дирекция Инспекция по труда Младен Мартинов.
НДТ - 27 април 2006 г.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА 4-ЗВЕЗДЕН ПРОДУКТ; РАБОТНИЦИТЕ ГИНАТ НАЙ-ЧЕСТО ЗАРАДИ ПРЕКАЛЕНАТА СИ САМОУВЕРЕНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди