изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:18 EEST
В МЛАДЕЖКИЯ ЦЕНТЪР СЕ ПРОВЕДЕ ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ    
НовиниТемата на провелото се вчера обучение бе "Предизвикателствата при трудовата реализация". По време на сесиите младежите имаха възможността да развият познанията си за кариерно развитие, да се запознаят с основните стъпки при планиране на кариера, както и как да използват своите лични качества и умения в процеса на своята реализация.

За по-добро опознаване на професиите, участниците попълниха тест за кариерно ориентиране, който бе насочен в четири основни направления: взаимоотношения с околните, процедури и системи, комуникации и изкуства, наука и техника.
В края на интерпретацията от теста всички успяха да се ориентират в сферата, в която могат да се развиват, съответстваща на индивидуалността на младежите.
По време на обучителния процес бяха разяснени също методите за търсене на работа, начините за съставяне на автобиография и мотивационно писмо, както и стъпките при подготовката за интервю пред работодателя.
Участниците, младежи  от Хуманитарна гимназия "Св.Св. Кирил и Методий" на възраст 17-18 години, изразиха удовлетвореността си от преминалото обучение и желанието да се включват в повече подобни инициативи. НДТ


 


Сходни връзки

В МЛАДЕЖКИЯ ЦЕНТЪР СЕ ПРОВЕДЕ ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди