изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:04 EEST
Босът на паяците - новият Вальо Топлото! Проверяват банковите сметки на господаря на златната общинска фирма!    
Новини Директорът на Центъра за градска мобилност Симеон Арнаудов е попаднал в полезрението на компетентните органи, след разкритията на "Господари на ефира" за баснословното му богатство, научи БЛИЦ. Службите за сигурност вече душат около произхода на средствата, с които е закупил внушителните си имоти и автомобили.

Според данни от имотния регистър за собствеността на Симеон Арнаудов, той притежава поземлен имот от 1003 кв.м в кв. "Драгалевци", където вече е издигнал къща с пристройка към нея. Според независими експерти, цитирани от "Господари на ефира", цената на имота далеч надхвърля 1 млн. лв. Освен къщата, той притежава и апартамент в "Драгалевци" с площ 128 кв.м. Арнаудовв има и апартамент в кв. "Света Троица" с площ 85 кв.м. Огромен гараж и две паркоместа в "Драгалевци" допълват собствеността на изпълнителния директор в оставка в София. Отделно от това той разполага и с къща на морето.

Два луксозни автомобила също са собственост на Арнаудов и съпругата му.



Служебното му поведение е копие на печалноизвестния предишен началник на "Топлофикация-София" Валентин Димитров - Вальо Топлото.

Общинската власт отлепи подметките на Арнаудов и Димитров от земята и ги качи в космоса на желанията им.

В златния си период Вальо Топлото пристигаше в офиса си на столичната улица "Ястребец" с "Лексус", следван от още един автомобил. Подобен стил на управление възприел и Арнаудов, за когото служителите отцепвали района около офиса му, все едно, че от него излиза държавен глава.

След 10 години дерибействане Топлото бе посечен лично от тогавашния столичен кмет Бойко Борисов и пратен в ареста. Нерадостната му съдба сподели и тогавашния шеф на "Трамкар" Христоско Вретенаров.

Топлото и Христоско могат да са полезни с опита си от престоя в килията на Симеон, след ревизията, която ще бъде извършена в повереното му дружество.

След това тежката дума ще имат прокурорите!
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Босът на паяците - новият Вальо Топлото! Проверяват банковите сметки на господаря на златната общинска фирма! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди