изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:17 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.04.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  28.04.2016


На 27 април, около 17:30 часа по бул. „25-ти Септември” в град Добрич в района на кръговото кръстовище по пътя за с. Победа е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено и иззета свита цигара със суха тревна маса. При извършения полеви тест същата реагира на наркотичното вещество канабис с тегло около 1 грам. С полицейска мярка за срок от 2 часа е задържан Ш.А. (20 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 27 април е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се на територията на с. Дуранкулак, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на дървен прозорец неизвестен извършител е проникнал в къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на радиокасетофон и дамски дрехи. След проведени оперативно издирвателни мероприятия от полицейските служители е установен извършителя на деянието Б.Х. (49 г.) от град Шабла. Вещите обект на посегателството са иззети и върнати на собственика. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

 На 27 април, около 12:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на пътя между град Тервел и с. Божан, обл. Добрич. Установено е, че Р.Г. (70 г.) водач на лек автомобил „Фолксваген с добричка регистрация застига и блъска конска каруца, управлявана от Ш.М. (72 г.) от с. Божан. Вследствие на ПТП е пострадал водача на ППС, който е настанен в МБАЛ Добрич с диагноза комоцио и охлузни рани, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На 27 април, около 05:15 часа е получено съобщение за пожар по ул. „Боряна” в град Добрич. На място е установено, че гори лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. Вследствие на огъня е изгоряла напълно предната част на МПС. Пламъците са засегнали и паркирания пред него лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, на който са изгорели задни светлини, задна броня и капак. Причината за възникването на инцидента е в процес на изясняване.

 

28.04.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.04.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди