изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:57 EEST
Джелал Фаик стана главен секретар на Главно мюфтийство на мюсюлманското изповедание в България    
НовиниДоскорошният служител в Общинска администрация Балчик Джелал Фаик стана главен секретар на Главно мюфтийство на мюсюлманското изповедание в България. От този месец той ръководи отделите "Международен", "Връзки с обществеността и протокол", "Административен", "Архив на Мюсюлманско изповедание". Изпълнява функцията на говорител и началник кабинет на главния мюфтия.


На последните местни избори той беше третият кандидат за съветник от ДПС, който не успя да влезе в местния парламент заради подправено отчитане на изборните резултати в секцията в село Безводица. Това бе причина той и партията да обжалват изборните резултати и жалбата и да бъде уважена на всички съдебни инстанции. С последното решение на Върховния административен съд от 18 април, с което изборите се обявяват за недействителни по жалбата, в Балчик ще се провежда нов вот за местни депутати.
Припомняме, че от 21 април са възобновени правомощията на стария общински съвет, под председателството на Виктор Лучиянов. Част от „недействителните” съветници остават да заседават, тъй като влизат в предходния състав. Предстои Областна управа да обяви първото му заседание. Новите избори в Белия град ще струват на местния бюджет най-малко 40 хиляди лева.            
 


Сходни връзки

Джелал Фаик стана главен секретар на Главно мюфтийство на мюсюлманското изповедание в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди