изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:08 EEST
Албена залага на качеството и сигурността    
Туризъм"Освен качеството на обслужване, успех ще ни донесе, ако успеем да запазим тази сигурност, която я има досега. Това ще е голям успех, но ще е необходимо това да стане по цялото Черноморие.


Заради този коз, който държи в момента България, нашите курорти ще бъдат пълни с гости. Защото е сигурно и спокойно в нашите курорти. В пъти е по-сигурно, отколкото в момента да почиваш в курорт в Анталия, да лежиш на плажа и над теб да има картечници и зенитни батареи да те бранят" - това заяви пред журналисти изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев.
По думите му, турският хотел е прекрасно организиран хотел, на четирите края на който има вишки и там пазят автоматчици със заредени автомати Калашников. Ходят със заредени пистолети и пазят своите гости. Защото сигурността е застрашена, там е опасно.
"Ние няма да имаме картечници, но изключително много засилваме бройките хора във ведомствената охрана и взаимодействието с полицията. Идват много румънски полицаи. Имаме изградена система за видеонаблюдение, която активно да заработи. Тя е с над 100 камери. Има център за наблюдение, хора, които следят камерите. Записите се пазят за определено време. Въпрос на оцеляване е сигурността. Ако ние докажем, че продължаваме да сме сигурни и стабилни, успехът е на наша страна", каза още Красимир Станев.
Пропускателният режим  в Албена също е част от сигурността.
При посещението си в Албена  министърът на туризма Николина Ангелкова също е подчертала, че  рекламният слоган на България в момента е сигурност, сигурност, сигурност.
 


Сходни връзки

Албена залага на качеството и сигурността | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди