изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:02 EEST
Обсъждат публично отчета на община Добрич за миналата година    
НовиниПублично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета на Община Добрич за 2015 г. ще се проведе на 3 май от 15 ч. в голямата заседателна зала на кметството.


За участие в разискванията председателят на Общинския съвет Иво Пенчев отправя покана към граждани, представители на бизнес средите, неправителствените организации, пенсионери, младежи, второстепенните разпоредители с бюджета. Желаещите предварително да се запознаят с материалите по отчета могат да направят това на интернет страницата на общината  www.dobrich.bg. Становища и предложения по годишния отчет на бюджета за 2015 г. на Община град Добрич могат да се предоставят в деловодството на Община град Добрич или на електронен адрес priemna@dobrich.bg и на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258. За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде приложен като неразделна част от отчета на общинския бюджет при внасянето му от кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет.
 


Сходни връзки

Обсъждат публично отчета на община Добрич за миналата година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди