изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:28 EET
Порно скандал разтърси "Мастър Шеф"! Набутаха любовница на милионер в шоуто /СНИМКИ 18+/    
Светска клюка

Еротичният модел Таня Колева загубила девствеността си в обятията на Йордан Динев



Порно скандал растърси шоуто за готвачи "Мастър Шеф". Секси кълки, практикували уменията си в кревата на милионера Йордан Динев, са били набутани с връзки в шоуто за непрофесионални готвачи.

Става дума за бившия еротичен модел Таня Колева, която участва в първия сезон на предаването и се появи като гост-готвач във втория.

Преди години Колева е загубила девствеността си именно в обятията на олигарха Динев. А след това е завъртяла главата и на германския мениджър на предаването - Хайко, чрез чийто протекции е попаднала след селектираните участници в първия сезон, пише столичен седмичник.

Тогава Колева претърпя кулинарен крах и набързо бе изхвърлена още на първите елиминации. Според източници от шоуто отново германецът е наредил любовницата му да бъде вкарана за кратко в настоящия сезон, за да й вдигне акциите. http://pik.bg/

Таня Колева: Йордан Динев ме обезчести, когато бях на 16!

Моделката Таня Колева е родена на 2 декември 1982 година в Бургас. След като завършва природо-математическата гимназия в родния си град с отличие, тя решава да продължи обучението си в чужбина. Първоначално избира САЩ, където учи вътрешен дизайн, а след това се отправя към Германия, където избира специалността „European Studies”. След завръщането си в родината тя решава да запише право и в момента е трети курс в Бургаския свободен университет. Паралелно с това успява да развие успешно кариера на модел. За първия мъж в живота си - милионера Йордан Динев, и за отношенията си с бургаския бизнесмен Чавдар Александър – Чочо, Таня за първи път признава публично в едно откровено интервю само и единствено за „ШОУ!

- Таня, хайде да си говорим с теб откровено – преди години си била любовница на небезизвестния бизнесмен Йордан Динев. Запознали сте се в заведението на баща ти, който е бил приятел и с двамата братя Диневи. Нещо повече да разкажеш за първата ви среща и за взаимоотношенията ви впоследствие с него?

- Виждам, че си подготвила скандални въпроси...

- Доколкото знам, това се е случило преди цели 12 години, а това означава, че ти си била едва на... 16 години, непълнолетна, а той - твой батко или чичо. На каква възраст беше тогава Данчо Динев всъщност?

- Несебър, а и Бургас са малки градове и всичко се знае, а явно се и помни. В своя защита ще кажа, че никога не е бил груб и не ме е карал да правя неща, които не харесвам и не бих направила.

- Предполагам, Данчо Динев е започнал пръв да те ухажва и да ти демонстрира специално внимание, че те харесва, че не си му безразлична... Ти разбираше ли първоначално какво се случва или не си подозирала, че нещата ще се обърнат в интимна посока?

- Крачката беше от негова страна. Никога не му споделих, че бях хлътнала. Също така не бих нарекла връзка между 16-годишно момиче и мъж на 30 години „твърде интимна”, все пак тогава съм била по-неопитна. По-скоро ми харесваше комуникацията помежду ни, това бяха моите първите трепети.

- Това означава ли, че когато ти си била на 16 години, Данчо Динев е бил този, който те е направил истинска жена и е бил твоят първи мъж?

- Да, действително този мъж изигра съдбовна роля относно моето съзряване като жена, но не съжалявам за това, защото за мен тръпката беше истинска и този сексуален акт беше свързан с голяма емоция.

- Какъв любовник е Данчо Динев – внимателен, нежен, страстен, ненаситен? Щедър ли е, верен ли е на жените си, докато е с тях, защото съм чувала доста противоречиви мнения по въпроса?

- Като мъж бих казала, че е изключително галантен и много нежен. Семейството ми не ме е лишавало от нищо, за да кажа, че съм имала нужда от щедростта му.

- Колко време продължи връзката ви с Динев, къде се срещахте най-често, на какви места те водеше, по колко пъти на ден се чувахте, пишехте ли си sms-и, правехте ли си често любовни признания, водеше ли те на романтични воаяжи – у нас или в чужбина? Къде беше вашето любимо любовно гнездо?

- Какви sms-и - устройствата за комуникация не бяха толкова добре развити. Другото е, че Несебър е малък град, а аз бях малко момиче, което се криеше от родителите си и искаше да има връзка като всяка обикновена тийнейджърка. Тази е и причината връзката помежду ни да не прерасне в нещо по-сериозно. Може би стана по-добре, че не съм се натискала и че той се събра после с друга /става дума за Зорница, от която има три деца, но с която се раздели миналата година – б. а./, докато аз се занимавах с обучението си в Бургас, където живеех с родителите си, от които много се притеснявах.

- Твоят баща беше ли запознат с връзката ви с него, как реагира – одобряваше ли я или беше против, че малката му дъщеря ходи с мъж почти на неговата възраст и съответно негов приятел?

- Баба ми беше запозната с нашите взаимоотношения, родителите ми предполагаха. Сигурно съм мислила това за нещо срамно, щом съм се въздържала да го споделям.

- Ти ме увери, че след като последната му жена Зорница се е „настанила” по твои думи при него, сте прекратили интимните си взаимоотношения. Имало ли е ”странични” предложения от негова страна или просто ти не искаше да поддържате връзка при това негово ново „семейно” положение?

- Имали сме срещи и по време на връзката му със Зорница, но са били приятелски. От 2001 до 2006 година не съм се прибирала в България. Не съм привърженичка и на купони и дискотеки, за да се засичаме там.

- Миналото лято обаче сте се засекли в един ресторант на морето и той е започнал отново да ти се обажда. Какво си казахте, като се видяхте, продължавате ли да си говорите с него сега, кани ли те на романтични срещи, намеква ли ти, че не е безразличен към теб и иска да подновите връзката си отново?

- Около месец преди това се бяхме засекли още веднъж и разменихме координати. Малко след това вече бях заета и при срещата ни в ресторанта не се е случило нищо. Дори да е било така, не съм изневерила на настоящия си приятел...

- В същото време ти не страдаш от липса на ухажори, защо един от най-желаните, богати и известни ергени в републиката – Чавдар Александро-Чочо, ти звъни упорито от месеци и настоятелно те ухажва. Истина ли е?

- Откъде сте така добре информирани? Не отричам, че той се интересува от мен, но самата аз не съм се интересувала за него, преди той да ми се обади.

- Искам първо да уточним – имали ли сте досега интимни отношения с него или все още сте на етап флирт, ужахване, свалки, романтични или по-секси sms-и и т.н. ?

- Нека да оставим на бъдещето да покаже...

- Ти обаче май от доста дълго време го разиграваш и дори си му погаждала номера - отлагаш срещите ви, правиш се на болна и му отказваш в последния момент... Това не го ли дразни или напротив – допълнително го възбуждаш – харесва му тази „игра”, защото знам, че скоро отново ти е предложил среща в София в края на ноември?

- Ама откъде имате толкова подробна информация?! Чуваме се по телефона, според мен е в реда на нещата, но все пак имам връзка в момента...

- Теб не те ли притеснява фактът, че се носят легенди за купоните, които той прави на яхтите си?

- От разговорите ни не мога да предположа, че той е такъв, за какъвто го описват „злите езици”. Той е много миличък. Доскоро не се бях и заслушвала и не съм имала интерес и съм го пускала покрай ушите си. Веднъж му написах, че не разбирам интереса му към мен и че не ставам за поредната му „бройка”.

- Ще отидеш ли все пак на тази вечеря, която толкова дълго отлагате и вече месеци наред си играете на котка и мишка двамата?

- Зависи от много обстоятелства. Все още не съм наясно дали бих се чувствала комфортно в неговата компания. Имаме уговорка да се чуем преди пътуването ми към София. На 20 ноември имам планирана фотосесия и именно това е поводът за моето заминаване. От това, което ми е споделял, зная, че обмисля да пътува в чужбина, в Дубай, и ако ще има среща, тя ще е преди края на месеца.

- Твърдиш, че от година и 7 месеца си напълно моногамна, откакто си с мъж, който е далеч от медийното пространство. Той не се ли дразни или ревнува от непрекъснатите домогвания на тези известни и „финансово красиви” мъже към теб?

- Споделям всичко с партньора си. За мен доверието се гради на базата на искреността. Приемам го за приятел и любовник. Има ми доверие. Но въпреки това аз съм неговата приятелка - как да не се дразни.

- Как минава една твоя мечтана любовна секснощ с любимия мъж – опиши ми я подробно и ако трябва да избереш само един от всички тези мъже, които гравитират около теб – кой ще бъде той?

- Изключително голяма романтичка съм. Обичам да ме ухажват и да ме глезят. Представям си цял уикенд, изключени телефони, горещи вани с ароматни соли и много сапунени мехурчета, шампанско и плодове. Към сметана съм алергична. И ако много мъже не са успели да усетят мекотата на спалното ми белъо, то е, защото не са намерили правилния подход към сърцето ми. Винаги съм имала страх от по-сериозно обвързване - деца, съпруг...

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ Източник: blitz.bg

http://hotnews.bg

Моделката Таня Колева е родена на 2 декември 1982 година в Бургас. След като завършва природо-математическата гимназия в родния си град с отличие, тя решава да продължи обучението си в чужбина. Първоначално избира САЩ, където учи вътрешен дизайн, а след това се отправя към Германия, където избира специалността „European Studies”. След завръщането си в родината тя решава да запише право и в момента е трети курс в Бургаския свободен университет. Паралелно с това успява да развие успешно кариера на модел. За първия мъж в живота си - милионера Йордан Динев, и за отношенията си с бургаския бизнесмен Чавдар Александър – Чочо, Таня за първи път признава публично в едно откровено интервю само и единствено за „ШОУ! - Таня, хайде да си говорим с теб откровено – преди години си била любовница на небезизвестния бизнесмен Йордан Динев. Запознали сте се в заведението на баща ти, който е бил приятел и с двамата братя Диневи. Нещо повече да разкажеш за първата ви среща и за взаимоотношенията ви впоследствие с него? - Виждам, че си подготвила скандални въпроси... - Доколкото знам, това се е случило преди цели 12 години, а това означава, че ти си била едва на... 16 години, непълнолетна, а той - твой батко или чичо. На каква възраст беше тогава Данчо Динев всъщност? - Несебър, а и Бургас са малки градове и всичко се знае, а явно се и помни. В своя защита ще кажа, че никога не е бил груб и не ме е карал да правя неща, които не харесвам и не бих направила. Снимка: сп. 69 - Предполагам, Данчо Динев е започнал пръв да те ухажва и да ти демонстрира специално внимание, че те харесва, че не си му безразлична... Ти разбираше ли първоначално какво се случва или не си подозирала, че нещата ще се обърнат в интимна посока? - Крачката беше от негова страна. Никога не му споделих, че бях хлътнала. Също така не бих нарекла връзка между 16-годишно момиче и мъж на 30 години „твърде интимна”, все пак тогава съм била по-неопитна. По-скоро ми харесваше комуникацията помежду ни, това бяха моите първите трепети. - Това означава ли, че когато ти си била на 16 години, Данчо Динев е бил този, който те е направил истинска жена и е бил твоят първи мъж? - Да, действително този мъж изигра съдбовна роля относно моето съзряване като жена, но не съжалявам за това, защото за мен тръпката беше истинска и този сексуален акт беше свързан с голяма емоция. - Какъв любовник е Данчо Динев – внимателен, нежен, страстен, ненаситен? Щедър ли е, верен ли е на жените си, докато е с тях, защото съм чувала доста противоречиви мнения по въпроса? - Като мъж бих казала, че е изключително галантен и много нежен. Семейството ми не ме е лишавало от нищо, за да кажа, че съм имала нужда от щедростта му. - Колко време продължи връзката ви с Динев, къде се срещахте най-често, на какви места те водеше, по колко пъти на ден се чувахте, пишехте ли си sms-и, правехте ли си често любовни признания, водеше ли те на романтични воаяжи – у нас или в чужбина? Къде беше вашето любимо любовно гнездо? - Какви sms-и - устройствата за комуникация не бяха толкова добре развити. Другото е, че Несебър е малък град, а аз бях малко момиче, което се криеше от родителите си и искаше да има връзка като всяка обикновена тийнейджърка. Тази е и причината връзката помежду ни да не прерасне в нещо по-сериозно. Може би стана по-добре, че не съм се натискала и че той се събра после с друга /става дума за Зорница, от която има три деца, но с която се раздели миналата година – б. а./, докато аз се занимавах с обучението си в Бургас, където живеех с родителите си, от които много се притеснявах. - Твоят баща беше ли запознат с връзката ви с него, как реагира – одобряваше ли я или беше против, че малката му дъщеря ходи с мъж почти на неговата възраст и съответно негов приятел? - Баба ми беше запозната с нашите взаимоотношения, родителите ми предполагаха. Сигурно съм мислила това за нещо срамно, щом съм се въздържала да го споделям. - Ти ме увери, че след като последната му жена Зорница се е „настанила” по твои думи при него, сте прекратили интимните си взаимоотношения. Имало ли е ”странични” предложения от негова страна или просто ти не искаше да поддържате връзка при това негово ново „семейно” положение? - Имали сме срещи и по време на връзката му със Зорница, но са били приятелски. От 2001 до 2006 година не съм се прибирала в България. Не съм привърженичка и на купони и дискотеки, за да се засичаме там. - Миналото лято обаче сте се засекли в един ресторант на морето и той е започнал отново да ти се обажда. Какво си казахте, като се видяхте, продължавате ли да си говорите с него сега, кани ли те на романтични срещи, намеква ли ти, че не е безразличен към теб и иска да подновите връзката си отново? - Около месец преди това се бяхме засекли още веднъж и разменихме координати. Малко след това вече бях заета и при срещата ни в ресторанта не се е случило нищо. Дори да е било така, не съм изневерила на настоящия си приятел... - В същото време ти не страдаш от липса на ухажори, защо един от най-желаните, богати и известни ергени в републиката – Чавдар Александро-Чочо, ти звъни упорито от месеци и настоятелно те ухажва. Истина ли е? - Откъде сте така добре информирани? Не отричам, че той се интересува от мен, но самата аз не съм се интересувала за него, преди той да ми се обади. - Искам първо да уточним – имали ли сте досега интимни отношения с него или все още сте на етап флирт, ужахване, свалки, романтични или по-секси sms-и и т.н. ? - Нека да оставим на бъдещето да покаже... - Ти обаче май от доста дълго време го разиграваш и дори си му погаждала номера - отлагаш срещите ви, правиш се на болна и му отказваш в последния момент... Това не го ли дразни или напротив – допълнително го възбуждаш – харесва му тази „игра”, защото знам, че скоро отново ти е предложил среща в София в края на ноември? - Ама откъде имате толкова подробна информация?! Чуваме се по телефона, според мен е в реда на нещата, но все пак имам връзка в момента... - Теб не те ли притеснява фактът, че се носят легенди за купоните, които той прави на яхтите си? - От разговорите ни не мога да предположа, че той е такъв, за какъвто го описват „злите езици”. Той е много миличък. Доскоро не се бях и заслушвала и не съм имала интерес и съм го пускала покрай ушите си. Веднъж му написах, че не разбирам интереса му към мен и че не ставам за поредната му „бройка”. - Ще отидеш ли все пак на тази вечеря, която толкова дълго отлагате и вече месеци наред си играете на котка и мишка двамата? - Зависи от много обстоятелства. Все още не съм наясно дали бих се чувствала комфортно в неговата компания. Имаме уговорка да се чуем преди пътуването ми към София. На 20 ноември имам планирана фотосесия и именно това е поводът за моето заминаване. От това, което ми е споделял, зная, че обмисля да пътува в чужбина, в Дубай, и ако ще има среща, тя ще е преди края на месеца. - Твърдиш, че от година и 7 месеца си напълно моногамна, откакто си с мъж, който е далеч от медийното пространство. Той не се ли дразни или ревнува от непрекъснатите домогвания на тези известни и „финансово красиви” мъже към теб? - Споделям всичко с партньора си. За мен доверието се гради на базата на искреността. Приемам го за приятел и любовник. Има ми доверие. Но въпреки това аз съм неговата приятелка - как да не се дразни. - Как минава една твоя мечтана любовна секснощ с любимия мъж – опиши ми я подробно и ако трябва да избереш само един от всички тези мъже, които гравитират около теб – кой ще бъде той? - Изключително голяма романтичка съм. Обичам да ме ухажват и да ме глезят. Представям си цял уикенд, изключени телефони, горещи вани с ароматни соли и много сапунени мехурчета, шампанско и плодове. Към сметана съм алергична. И ако много мъже не са успели да усетят мекотата на спалното ми белъо, то е, защото не са намерили правилния подход към сърцето ми. Винаги съм имала страх от по-сериозно обвързване - деца, съпруг... Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ Източник: blitz.bg

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/tanya-koleva-jordan-dinev-me-obezchesti-kogato-byah-na-16.30404.html
Таня Колева: Йордан Динев ме обезчести, когато бях на 16!

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/tanya-koleva-jordan-dinev-me-obezchesti-kogato-byah-na-16.30404.html
 


Сходни връзки

Порно скандал разтърси "Мастър Шеф"! Набутаха любовница на милионер в шоуто /СНИМКИ 18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди