изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
Пеевски трябвало да бъде застрелян със снайпер пред "Телеграф"! И то в деня на атентата срещу Алексей Петров!    
Новини Депутатът от ДПС Делян Пеевски е трябвало да бъде убит в деня, в който стреляха с гранатомет по колата на Алексей Петров, научи ексклузивно ПИК от разследващи.

Атентатът срещу бившия съветник в ДАНС бе извършен сутринта на 29 октомври 2015 г. близо до дома му. За деянието по-късно полицията уличи украинеца Роман Логниненко. Логвиненко, който е роден през 1968 г, се е занимавал с бизнес преди десетина години, но от известно време, когато идвал в България, отсядал в хотели.

Свидетелите, които го посочват като организатор, са Бойко Георгиев и някой си Бухлев. Двамата са разпитани пред съдия, Бухлев твърдял, че Роман е плащал за намирането на автомобили и за гранатометите, с които е извършено покушението срещу Алексей Петров. Подобно нещо твърдял и Бойко Георгиев.

По данни на ПИК от службите за сигурност същата група за мокри поръчки е планирала да ликвидира и депутата Пеевски, и то пак на 29 октомври, четвъртък. Фактът, че атентатът срещу Алексей Петров не е успял, провалил сценария им.

У екзекуторите са намерени веществени доказателства, свидетелстващи за точните им планове. Пеевски е трябвало да бъде ликвидиран със снайпер на входа на редакцията на вестник "Телеграф" на столичната улица "Екзарх Йосиф", близо до Сточна гара.

Преди време там се помещаваше редакцията на "Труд", но Тошо Тошев продаде сградата на Пеевски и там се нанесе неговото издание "Телеграф".

Убийците възнамерявали да се настанят в два апартамента в отсрещна кооперация, които в момента са необитаеми. Оттам имало идеална видимост към входа на сградата на "Телеграф".

Защо в един и същи ден е трябвало да бъдат простреляни смъртоносно Алексей Петров и Делян Пеевски? Кой е истинският поръчител? Вярно ли е, че именно подготвеният атентат е подплашил Пеевски и сега той се изтегля от България? Отговор на тези въпроси в момента търсят ангажираните в паралелното разследване на двата криминални акта. http://pik.bg
 


Сходни връзки

Пеевски трябвало да бъде застрелян със снайпер пред "Телеграф"! И то в деня на атентата срещу Алексей Петров! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди