изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:31 EEST
Майсторски клас: Тaйните на "Дълбокото гърло"    
ЛюбопитноСамо поради факта, че обмисляш да се захванеш с това, трябва да те обявят за светица. Истината е че много малко жени са готови на такава стъпка, били те и от най-любящите. И дори и нещо толкова интимно, изисква определени познания. Всъщност, това си е удоволствие за специални случаи, пише cosmopolitan.bg.

Важно е да се отбележи, че все пак, тази техника е станала популярна след излизането на филма „Deep Throat „. И като при всички филми, има момент на леко преувеличение. Защото подобно нещо е възможно само след много тренировки. Като основното правило е да не се забравя, че секса трябва да бъде удоволствие и за двамата.

Е, при всички случаи, тази техника не е ново изобретение на човешкия гений, така че след достатъчно тренировки и необходимите познания, всяка жена е в състояние да подари на своя партньор умопомрачителен оргазъм.



Техника „рамо до рамо“

За да се извърши "от рамо до рамо", трябва да вземеш в ръка пениса в основата, а устните си да затвориш на главичката на пениса и започни да правиш движение настрани, сякаш искаш да кажеш "не". Визуално, изглежда сякаш се опитваш да докоснеш брадичката си с рамо. По този начин увеличаваш стимулацията на основните ерогенни зони на пениса. След това слизай надолу към основата на ствола и повтори движението от страна до страна.

Редуването на дълги и къси фрикции

В света на Дълбокото гърло редуването на фрикции е бомба, която е готова да се взриви!

Това е много просто (ако дълбокото гърло, може въобще да се нарече лесно): трябва да редуваш поемането ту до средата на пениса, ту до края на ствола.

Технически това изглежда така: държиш пениса в юмрук и поемаш горната част изцяло в гърлото. Повтаряш няколко пъти и след това рязко се спуска към основата! Партньора ще остане с незаличимото впечатление: че най-накрая е срещнал най-талантливата и сексуална жена! Какво повече му в нужно? След известно време той ще превключи на твоята вълна и ще започне да се движи в ритъма: три кратки фрикции и три – дълги.

Разтягане!


Легни по гръб, допри стъпалата си едно в друго и разтваряй краката си, докато външната страна на бедрата не опре в леглото. Ръцете се протягат над главата и ги сплитате заедно. Трудно е, но си струва.

И това е интересно: Френската любов не е за... всяка! -  четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to


"Спирала" Техника

Представи си един кръг от спирала и се опитай да повториш тези движения върху пениса: кръгови движения от върха, които се понижават до основата на пениса и обратно. Между другото, тази техника за „deep throath”свирка може да бъде доведена до съвършенство, чрез добавяне на звук: звукът "м-м-м", така ще създадеш вибрации, които партньорът ти със сигурност ще почувства. Разбира се, ти не трябва постоянно да издаваш този свук, защото целият процес, от орално съблазняване, ще се првърне в сесия на хипноза. Ти не се нуждаеш от такъв резултат.

Техника "гореща буза"

"Гореща буза" - един вид пауза за теб в дълбокото гърло. Но тази техника е просто приказка за партньора! Вече стана ясно, че главичката на пениса е най-чувствителната зона. От младежките си години мъжете заглеждат порно филми, където актрисите търкат мъжкиа член по вътрешната страна на бузата - визуално изглежда много готино. Първо, защото човек се чувства господар на положението, но в действителност цялата власт в този момент е във вашите ръце. На второ място, с помощта на тази техника стимулира главата.

Използвай асистент

Не, ние не препоръчваме да поканиш трети човек, но използването на аксесоари е нещо добро! Вибриращи играчки е напълно възможно да се съчетаят с дълбок минет, те ще добавят тръпка и за вас двамата. Просто прикрепи включена играчката към гърлото си, когато мъжкия член е в тебе или към бузата, в случай на "гореща бузата."  http://www.blitz.bg
ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт
 


Сходни връзки

Майсторски клас: Тaйните на "Дълбокото гърло" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди