изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:56 EEST
Над 2.7 млн. лв. доход декларира добруджанец в последните минути на данъчната кампания    
ИкономикаКампанията за деклариране на доходите на физическите лица приключи в офисите на НАП. Подадени са около 500 000 декларации, от тях близо 35 % са изпратени по интернет с електронен подпис или с безплатния персонален идентификационен код (ПИК).


В офиса на НАП в Добрич са постъпили до днес 12044 годишни декларации. 4 319 добруджанци са декларирали доходите си за изминалата година по интернет с електронен подпис или персонален код. Последният добруджанец, подал декларацията си по електронен път, е направил това  минути преди приключването на данъчната кампания, в 23:51 ч. Той е декларирал доход от над 2.7 млн. лева и е регистриран като ЕТ- земеделски стопанин. В близките дни в местния офис на Агенцията се очаква по пощата да пристигнат още над 1000формуляра.
„Данъчната кампания приключи успешно. Все повече българи предпочитат удобството на електронните услуги, което им спестява време и пари. Благодаря на всички служители на НАП за това, че за поредна година осигуриха компетентно и качествено обслужване на клиентите“, каза по повод края на кампанията Боряна Георгиева, директор „Обслужване“ в НАП.


 


Сходни връзки

Над 2.7 млн. лв. доход декларира добруджанец в последните минути на данъчната кампания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди