изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:47 EEST
Ужасяваща мафиотска вендета „оживя”: Труп с циментирани крака и глава, омотана с тиксо, изплува на плаж в Ню Йорк    
По света На плажа в нюйоркския квартал Бруклин течението изхвърли на брега тялото на мъж с крака в кофа с цимент. Това съобщава телевизионният канал „Скай нюз“, цитиран от руския сайт Лента.ру.Трупът на 28-годишния Питър Мартинес е открито от ученик. Главата на жертвата е била омотана с тиксо, ръцете – вързани зад гърба, а краката му – в кофа с цимент с тегло 22 кг.


Мартинес бил идентифициран по татуировките си и по пръстови отпечатъци. Още през февруари приятелката му е съобщила за изчезването му.
 
По думите на полицаите Мартинес най-вероятно е починал от задушаване. Все още не е ясно дали мъжът е бил все още жив, когато са го хвърлили във водата.
 
Източници от полицията съобщават пред журналисти, че Мартинес е бил член на бруклинската улична банда G Stone Crips. Според наличната информация той е бил арестуван поне 30 пъти.
 
Отбелязва се, че в САЩ това е първият официално документиран случай на открито тяло с „циментирани крака“. Този метод за саморазправа се смята за елемент от „градските легенди“ за мафията.
 
В два регистрирани случая властите са се натъквали на тела на престъпници със завързани за тях бетонни блокове, които били изхвърлени във водоеми. Единият такъв случай е в Ню Джърси през 1941 г., а вторият – в Ню Йорк през 1964 г.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ужасяваща мафиотска вендета „оживя”: Труп с циментирани крака и глава, омотана с тиксо, изплува на плаж в Ню Йорк | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди