изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
НИКОЛАЙ КОСТОВ ЗА ПРОБИТЕ НА МАРИН В БАРИ: ПО-ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧА, ЧЕ ЩЕ ГО ОБИДЯ    
СпортНаставникът на Ботев Николай Костов изрази учудването си от решението на футболиста на тима Лазар Марин да отиде на проби в италианския от Серия "Б" Бари след края на сезона. Специалистът е озадачен от действията на младия играч, но реши да не коментира много темата, тъй като в противен случай трябва да обиди собствения си футболист.

"Не искам много да коментирам тази тема, тъй като трябва да обидя собствения си футболист. За мен това е доста интересно решение на Марин. От "А" група да си урежда проби в "Б" група", каза Костов след загубата на "канарчетата" от Славия с 0:1.

Относно мача Костов изрази разочарованието си от загубата, тъй като, според него, на моменти отборът му е имал игрово превъзходство.

"Играем неуспешно срещу Славия като цяло. Днес отборът бе равностоен, дори на моменти владеехме инициативата. Допуснахме много лек гол и загубихме. Играхме в схема 3-4-3 и мисля, че добре владеехме топката. По невнимание получихме гол то по много елементарен начин. Не успяхме да спечелим доста мачове поред и това се отразява на самочувствието на играчите. Аз убеден, че те дават всичко от себе си. Надявам се през следващия сезон с новите футболисти да имаме по-добра визия. Единственото положително е, че много млади играчи получават шанс. За Ботев всички мачове са трудни. Освободихме се от много футболисти, чужденци почти нямаме", каза Костов.

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КОСТОВ ЗА ПРОБИТЕ НА МАРИН В БАРИ: ПО-ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧА, ЧЕ ЩЕ ГО ОБИДЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди