изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:21 EEST
МИРО ЖИВКОВ ЩЕ ВОДИ НАЦИОНАЛИТЕ НИ ДО 22 Г.    
СпортБългарският национален отбор за мъже до 22 години ще бъде воден от треньора на шампиона Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков. "Трикольорите" ни играят срещу Полша, Италия, Турция, Словения и Хърватия на европейска квалификация за Световното първенство през 2017 година, което ще се проведе в Египет. Домакин на квалификацията ще бъде столицата на Хърватия Загреб от 27-и до 31-и юли това лято.

Само първите два тима ще намерят място на шампионата и ще се присъединят към отбора на Русия, който се класира директно като №1 в световната ранглиста при тази възраст.

За първи път се организира подобна квалификация, която да определи кои ще бъдат участниците на Мондиала. Целта на FIVB (Международната федерация по волейбол) е младите волейболисти да имат повече възможности за изява на международната сцена преди евентуалното си присъединяване към мъжкия отбор на своята страна.

 


Сходни връзки

МИРО ЖИВКОВ ЩЕ ВОДИ НАЦИОНАЛИТЕ НИ ДО 22 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди