изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:14 EEST
Грантова завера по късна доба!    
НовиниЛюбопитно фото обиколи социалните мрежи няколко дни след посещението на зам.-държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен у нас. В американското посолство се състояла душеприказна завера с представители на „Протестна мрежа“, сред които бившият провален министър Христо Иванов, политолоъта Даниел Смилов, журналистът Иван Бедров…


Сгледата очевидно е станала по късна доба и в пълен секрет от обществото, съвсем в стила на „Сикрит сървис“, а информацията, разпространена впоследствие от амбасадата на „Козяк“, е като за идиоти – Блинкен с радост се срещнал с „представители на българското гражданско общество“, за да научи от тях повече за състоянието на страната.
Няма що, колко „прозрачно“ и „граждански активно“ действат въпросните субекти от наше име. Нищо, че никой никога не ги е упълномощавал за това. Преди година и нещо пак същото посолство най-скандално скочи да брани въпросното „общество“ от набезите на държавата в лицето на НАП, която тръгна да го проверява за получени грантове от фондация „Америка за България“ и други чужбински НПО-та.
Скандалът, както си му е редът, затихна и никой ни чу, ни видя някакви резултати, но всички разбраха за чии интереси работят хорицата от „Продажна мрежа“. Заради което, разбира се, най-жлъчно и гласовито изпълняват ролята си на обслужващ амбасадата персонал. Изсипват тонове словесна помия и жилят инакомислещите, че ходели на отчет в руското посолство, а който дръзне да критикува „правата линия“ на Вашингтон и Брюксел, моментално му лепват етикета „рубладжия“ и „путинофил“.
Подобни ядливи задявки всеки нормален човек  подминава с усмивка. Русия няма нужда да плаща на никого тук, за да й защитава интересите. Най-малкото заради това, че поне 85% от българите й симпатизират безплатно. А го правят, защото „правоверниците“ се опитват да изопачават факти и събития в опита да я изкарат по-черна от дявола.  Путин даже трябва да им благодари, че му вдигат рейтинга.

Валентин Георгиев, Дума

http://onovini.com

 


Сходни връзки

Грантова завера по късна доба! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди