изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:09 EEST
ЗАПОЗНАВАТ БИЗНЕСА В ДОБРИЧ С НОВИ МЕРКИ ЗА НАМИРАНЕ НА ВЪНШНИ ПАЗАРИ    
ИкономикаНа 13 май (петък) от 09:30 часа в зала „Европа“ на Областна администрация – град Добрич, ще се проведе конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) в България със съдействието на Областен информационен център – Добрич.

В рамките на конференцията представител на ИАНМСП ще запознае аудиторията с дейностите, които агенцията осъществява, ще бъдат представени новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще бъде разяснено как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия.
От своя страна, екипът на Областен информационен център ще запознае представителите на малкия и среден бизнес с възможностите, които Европейските структурни и инвестиционни фондове предоставят пред тях.
На форума ще бъдат поканени представители на общинска, областна администрация, малък и среден бизнес, неправителствени организации от област Добрич.
НДТ


 


Сходни връзки

ЗАПОЗНАВАТ БИЗНЕСА В ДОБРИЧ С НОВИ МЕРКИ ЗА НАМИРАНЕ НА ВЪНШНИ ПАЗАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди