изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:22 EEST
Британците се втурнаха към Русия, искат от безплатната земя на Путин    
По светаГоляма част от британците са готови да изоставят родината си и да се заселят трайно в Русия, ако получат безплатна земя. Според проучване, направено от Daily Express, на заселване в Далечния Изток при това условие са готови 78% от запитаните, съобщава ren.tv, цитирано от petel.bg.

Тези цифри, по думите на експертите, показват разочарованието на британците от живота си в родината си, а освен това много от запитаните са с добро впечатление от красотата на руската природа. Допълнително на повечето британци им допада личността на президента Владимир Путин.

„В момента Путин ми харесва много повече. Ако бях по-млад, веднага щях да хвана пътя за Русия”, разказа един от запитаните в изследването, което е обхванало 22 000 британци.



Съгласно закона, подписан от Путин през май, всеки руснак може да получи безплатно един хектар земя за срок от пет години. Става въпрос за терени в районите Якутия, Камчатка, Приморие, Хабаровск, Амур, Магадан и Сахалински области. Чужденците също могат да се възползват от тази привилегия, но за целта трябва да приемат руско гражданство.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Британците се втурнаха към Русия, искат от безплатната земя на Путин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди