изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:53 EEST
ТРИ КОЛИ РАЗБИРИ И ОБРАНИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ    
Ред и сигурностТри автомобила са разбити и обрани за денонощие в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Първият сигнал е получен в Първо РУ на МВР в 7.14 часа на 11 май Г. П. /54/. По негови данни за времето от 19.45 часа на 10 май до 7.10 часа на 11 май чрез взлом на стъкло на предната дясна врата и унищожаване на ключалка на предната лява врата е проникнато в таксиметровия му автомобил „Опел”, паркиран по ул. ”Хр.Ботев”. Извършена е кражба на портативен телевизор със СД, чифт очила с диоптър, една туба масло от 1 л, 30 лева на монети и документи. По случая е образувано досъдебно производство.
Минути по-късно - в 7.41 часа, в полицейското управление се тъжи П. П. /37/. Той съобщава, че е обран ползвания от него лизингов товарен автомобил "Рено", паркиран по ул. Одрин. Престъплението е извършено за времето от 18 часа на 10 май до 7.40 часа на 11 май чрез взлом на стъкло на задната дясна врата. Задигнати са навигация, чифт слънчеви очила, 1 флаш памет, дебитни и служебни карти, лични и фирмени документи.
На 11 май в 9.13 часа в полицията е получено трето съобщение за разбита и обрана кола. То е подадено от В. В., /58/, собственик на лек автомобил "Фолсваген". Колата била паркирана в района на стария битак. За времето от 18 часа на 10 май до 9.10 часа на 11 май е повредена ключалката на предната лява врата и е проникнато в автомобила. Извършена е кражба на авто СД плейър.
Още една кражба от кола е извършена на същата дата, но в Каварна. На 11 май в 6.30 часа в местното полицейско управление  е получено съобщение от кмета на село Свети Никола, за това, че за времето от 21 часа на 10 май до 6 часа на 11 май чрез взлом на насрещник на входна врата на гараж, собственост на И. Г. /71/ е извършена кражба на  акумулатор за трактор, неустановена марка.
По четирите случая са образовани досъдебни производства. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИ КОЛИ РАЗБИРИ И ОБРАНИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди