изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
Ново 20: Украйна предложи на НАТО да проведе Евровизия-2017 в Севастопол    
По света ИДИОТИЗЪМ БЕЗ ГРАНИЦИ: Украинката от кримско-татарски произход Сусана Джамалатдинова, известна под псевдонима Джамала, спечели конкурсът Евровизия-2015. Според регламента следващото издание на състезанието следва да се състои в родината на победителката. И така къде точно ще се състои Евровизия-2017?

„С устата на Джамала говори душата на кримските татари... Следващият конкурс на Евровизия ще бъде в Украйна. Желателно в Крим. В нашия украински Крим” – се казва в поздравлението на Юлия Тимошенко на сайта на партията „Баткивщина”.

Директорът на украинския Институт за национална памет Владимир Вятрович с изказва по-определено на своята страница в Twitter: „Съорганизаторите на Евровизия-2017 в Севастопол – Въоръжените сили на Украйна и НАТО – трябва да започнат подготовка за фестивала.”

Депутатът от Върховната Рада от президентската фракция „Блок на Петрло Порошенко” Найем също счита, че венец на справедливостта би било провеждането на следващия конкурс Евровизия в историмеската родина на Джамала – в украинския Крим.

Бившият премиер Арсений Яценюк незнайно защо решил, че след златото на Евровизия Украйна ще получи и Крим.

Шефът на комисия в кримския парламент Алексей Черняк заявил, че Джамала може да изнася свободно концерти в Крим, за това нямало никакви препятствия.

От командването на Черноморския флот все още не са коментирали офертата НАТО и ВСУ да подготвят Евровизия-2017 в Крим. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Ново 20: Украйна предложи на НАТО да проведе Евровизия-2017 в Севастопол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди