изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:15 EEST
Бански според типа фигура    
Светска клюка В сезона на морето и слънчевите бани обръщаме внимание на плажните визии. Всяка дама иска да бъде неотразима на плажа. За да се чувстваме удобно и секси, най-напред трябва да започнем с избора на бански костюм. Първото и най-важно правило е моделът да бъде съобразен с вашата фигура. Споделяме кратък наръчник, който ще ви помогне в избора на бански.

За фигура пясъчен часовник изберете горнище с банели. Дамите с такава фигура обикновено имат едър бюст. Затова е важно горната част да го подкрепя добре, а не гърдите да изглеждат отпуснати. Също така може да изберете модел за горната част, който да бъде тип бриджитка.

За долна част бикините не трябва да бъдат много изрязани, но могат да завършват с малки и деликатни панделки от двете страни.

За дами с правоъгълна форма на тялото е важно да изберат бански костюм, който да добави визуално повече извивки във фигурата им. Може да си позволите да носите по-шарени бански, такива, които са с райе, флорални мотиви. Горнището нека бъде с по-меки чашки, а долната част да има някакъв красив акцент, като къдрички.

Ако фигурата ви е тип триъгълник може да си позволите да носите цял бански, който да е плетен, разчупен като линия. Този модел ще скрие коремчето, но ще подчертае талията. Десените могат да включват повече цвят или да изберете нещо по-интересно като плетен бански.

Дамите с крушовидна форма на тялото трябва да знаят, че могат да си позволят интересни десени в банските костюми, но ако те не са в долната част на банския. Нека бъде модел от две части, като горната да има повече цвят, а долната да е едноцветна. Така акцентът ще падне върху бюста.

За жените с ябълковидни фигури е много важно какъв бански ще изберат. Те се отличават със сравнително стройни бедра, по-голямо коремче и едър бюст. Изберете широки бикини с висока талия и горнище, което да подкрепя бюста. Този модел много напомня за пин ъп момичетата. Секси и ретро. Защо не?
http://www.az-jenata.bg


 


Сходни връзки

Бански според типа фигура | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди