изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:12 EEST
ДОБРУДЖА 07 ЩЕ ИГРАЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА    
НовиниИска да домакинства в Русе или Варна


Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07, носител на титлата на България, ще участва в турнира на Шампионската лига, потвърди президентът на клуба Галин Господинов на пресконференция. По думите му ще се търсят възможности домакинските мачове на добруджанци да се играят в Двореца на спорта във Варна, в Русе или друг град, тъй като в Добрич няма подходяща зала.
Драган Нешич, който е член на управителния съвет на клуба, апелира в Добрич да бъде изградена нова модерна зала за 2500-3000 зрители, която да отговаря на европейските стандарти и да се използва не само за волейбол, но и за хандбал, баскетбол, лека атлетика.
"Клубното ръководство смята да запази състава, който спечели шампионската титла. Водим разговори със състезателите, предлагаме им тригодишни договори като искаме да постигнем сигурност и за спортистите, и за клуба", каза Нешич.
 Волейболистите ще разчитат за участието си в Шампионската лига на обещаната подкрепа от 20 000 лева от волейболната федерация, но се търси подкрепа и от общината, и от спонсори, казаха от клуба. Президентът на клуба коментира, че за момента не са ясни параметрите на необходимия бюджет, който ще зависи от това до коя фаза на турнира ще достигне тимът, кои ще са съперниците му и докъде ще трябва да пътуват състезателите. НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ЩЕ ИГРАЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди