изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:47 EEST
ПО ПЪТЯ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА": Ужасяващи подробности около двойното убийство в Тутракан    
Новини„Майка ти вече не е между живите”. Това чул в телефонната слушалка синът на възрастните инвалиди, които бяха открити наръгани с нож в дома си в Тутракан.

Съпрузите, на 82 и 83 години, живеели в къща в града. Били трудноподвижни и за тях се грижел болногледач, който помагал в домакинството и на старците за личната им хигиена. Синът им живеел в Русе.

Вчера сутринта младият мъж получил обаждане от баща си. „Майка ти вече не е между живите”, казал възрастният мъж и връзката прекъснала. При последвалите опити на сина да се свърже с баща си телефонът давал свободно, пише „България Днес”.

Уплашен, той тръгнал за Тутракан. Когато влязъл в къщата на родителите си, заварил зловещата гледка. Майка му и баща му лежали мъртви в локви кръв, а на земята се въргалял нож.

Синът веднага повикал полиция. По последвалия оглед е установено, че най-вероятно дядото е заклал бабата, след което се е самоубил. Разследващите предполагат, че вероятно те са решили да сложат край на живота си заради тежкия си живот.

От къщата нищо не липсва и няма никакви данни за извършен грабеж. Въпреки това болногледачът бе разпитван от ченгетата часове наред. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ПО ПЪТЯ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА": Ужасяващи подробности около двойното убийство в Тутракан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди