изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:02 EEST
Студио „Сарандев“ с двама участника в полуфиналите на Националната селекция за Детска Евровизия 2016    
НовиниДимитрина Германова и Александър Петров от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център - Добрич с вокаен педагог Елена Каребельова с радост научиха от вечерните новини по БНТ на 16 май, че са допуснати до втория етап на Националната селекция  за избор на български представител в Детска Евровизия 2016.


Селекционна комисия от 16 души, чийто имена са синоним за музикален критерий, оценяваха изпълненията на 75 деца от цялата страна, подали заявки за участие с демо записи. Членовете на комисията подбраха 15 малки певци, които продължават напред. Допуснатите до втория етап ще се състезават в телевизионно реалити на живо през месец юни в ефира на БНТ. Първият полуфинал ще се излъчи на 2 юни. Той е посветен на българската музика и в него ще се пеят само песни на български език.
За Диди Германова това ще бъде второто участие в Национална селекция за Детска Евровизия. През миналата година тя достигна до четвъртфиналите, излъчвани на живо по BTV.
Да пожелаем успех на Диди и Сашо – нашите добрички дарования!
 


Сходни връзки

Студио „Сарандев“ с двама участника в полуфиналите на Националната селекция за Детска Евровизия 2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди