изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:25 EEST
Силен старт за кметовете на Търговище, Исперих и Тервел в "Кмет на месеца" за май    
НовиниВ първите дни на конкурса „Кмет на месеца“ за май, градоначалникът на Търговище д-р Дарин Димитров набира сериозна преднина.


Градоначалникът събира 47%, a втори след него се нарежда кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов с 20%. На трето място във временното класиране е кметът на Пазарджик Тодор Попов, който в началните часове на надпреварата генерира впечатляващи проценти, но към момента е с 14 %. Кметовете на Петрич и Хасково заемат последните две позиции с по 9 и 6%, съобщава kmeta.bg
При общините с население между 20 и 50 000 души има сериозен фаворит в лицето на Бейсим Руфад, кмет на община Исперих. Той събира впечатляващите 50% до момента и е далеч пред Мария Киркова, кмет на Харманли, за която са гласували 21% от хората. На трето място към настоящия момент е градоначалникът на Разград д-р Валентин Василев с 14%, а на последните две места са кметовете на Карнобат – Георги Димитров и на Марица – Димитър Иванов.
При малките общини кметът на Тервел инж. Живко Георгиев води с 36 на сто от гласовете пред колегите си от Стралджа - Атанас Киров, . на Кнежа - Илийчо Лачовски, на Сунгурларе - инж. Васил Пандерлиев, и Арбен Мименов - кмет на Сатовча.
 


Сходни връзки

Силен старт за кметовете на Търговище, Исперих и Тервел в "Кмет на месеца" за май | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди