изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:41 EEST
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА; ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ СЕЗИРАТ АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА    
НовиниВъоръжена група от трима мъже е задържана на 15 май около 1 часа при полицейска операция, проведена от служителите на сектор "Охранителна полиция" при Първо полицейско районно управление. Мъжете са от Добрич и са на 31, 38 и 40 години, съобщиха от областната дирекция "Полиция".

Тримата задържани са заподозрени в подготовката на тежко криминално престъпление. От тях и лекия автомобил, с който се придвижвали, са иззети два пистолета /боен и газов/ със заличени номера, патрони и мобилни радиостанции, тъмни качулки и други.

*********************

Председателят на ОбС д-р Мирослав Попов информира вчера колегите си по време на традиционния Председателски съвет, че от Окръжна прокуратура са получили отказ да бъде разгледан сигналът за продажбата на паровата централа. Решението на съветниците е да се сезира Апелативна прокуратура - Варна, допълни още д-р Попов. От проведеното заседание стана ясно, че общо около двадесетина ще са докладните, които ще влязат в дневния ред на предстоящото за май заседание на ОбС.

НДТ - 17 май 2006 г.

 

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА; ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ СЕЗИРАТ АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди