изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:31 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 18.05.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 18.05.2016


На 18 май,  в 02:00 часа в Първо РУ Добрич е получено съобщение от дежурен оператор на ЧОФ за незаконно проникване в заведение за бързо хранене „Българска кухня” в гр.Добрич, на ул.”Славянска”. След извършен оглед от служители на Първо РУ Добрич е установено, че чрез счупване на патронник на входна врата неизвестен извършител е проникнал в заведението и е извършил кражба на сумата от 510 лева от касов апарат. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 май, около 22:30 часа чрез ЕЕН 112 в ОДЧ на ОДМВР Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот в с. Ловчанци.  След извършен оглед от служители на Второ РУ Добрич е установено, че пожара е възникнал в стопанска постройка встрани от жилищната сграда и в резултат е изгоряла около 40 кв. м. покривна конструкция и намиращите се в поемщението 5 куб. м. дърва за огрев и 15 бали слама. Къщата е собственост на С.Ш., на 38 г. от гр.Добрич.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 май, след проведени ОИМ и извършено претърсване и изземване в частен дом в гр.Тервел, от служители на РУ Тервел са намерени и иззети 2 полиетиленови торбички с бяло прахообразно вещество, с общо тегло 25 гр., които при направен полеви тест реагират на амфетамин и две пакетчета суха тревна маса, с общо тегло 5 гр., реагираща на канабис. Срещу обитателя на жилището, Д.Д., на 25 г. е образувано бързо досъдебно производство. Работата по установяване и доказване цялостната престъпна дейност на лицето продължава.


През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  са  регистрирани два пожара с нанесени материални щети. 


18.05.2016 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 18.05.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди